About

I am an artist. Using oil on plywood, I mainly paint eyes, faces, and people. You can read more about me and view my art on my website, http://www.eyemagine.se.

Advertisements

3 Responses to About

 1. Hej Gordon,
  Åt lunch på Café Zolo i Höganäs härom dagen och fick se två av dina verk. Talade sedan med din fru och fick boken “Facing Plywood.” Vi är en nätbutik som säljer klick golv på nätet och har Showroom/Lager Butik i Viken, Apelvägen 2. Jag skulle vara intresserad av att ställa ut din konst i Showroomet, hur ställer du dig inför detta?
  Vi är ett ungt företag på 2 1/2 år och har haft Showroomet i drygt ett år nu och har som mål att ha samma sortiment i butiken som på hemsidan. Vi har nu som mest 1000 besökare/dag på hemsidan och har hittills bara markandsfört oss regionalt med en stående mindre annons i Helsingborgs Dagblad.
  Att du målar på plywood tycker vi är intressant. Vi tycks ha gemensamt intresse för trä, ådring och färger. Skulle du vara intresserad ställer vi också gärna ut dit måleri på Long Boards och Surfing brädor.
  Besök gärna vårt showroom och hemsida och återkom gärna med frågor eller funderingar.
  Med vänlig hälsning,
  Marie Nordengren

  • Hej Marie, tack för feedback och intresse! Jag kommer förbi och tittar på ert showroom. Kom gärna till min ateljé och titta. Slå en signal, tel och mail finns längst bak i boken Facing Plywood. Välkommen!

 2. Hannah S. says:

  Hey Gordon! I am working on a project right now. Theme is love. Do you have any paintings that fit this them? Missing you guys and wishing I could come paint in your studio!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s